• Alles
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Lezingen
 • (13)
  Inloop-Opendag
 • (1)
  Religie

Klucht "De stoute kneepjes van het spel"

vrijdag 16 maart 20:00 t/m 23:00 uur

Toneelvereniging De Grenswachters speelt de klucht "De stoute kneepjes van het spel". Gebaseerd op Move over mrs. Markham van Ray Cooney & John Chapman. Regie: Bernard Tholen.

Theo Wouters en Henk van Buren runnen al vele jaren met wisselend succes een uitgeverij in Eindhoven. Boven de uitgeverij wonen Theo en zijn vrouw Joke in een appartement dat momenteel wordt gerestyled door de excentrieke interieurdesigner Maurice Laflosche. Het pimpen duurt tot grote ergernis van Theo wat langer dan normaal. Hij kan de verwijfde Laflosche niet uitstaan. Maar Laflosche denkt nog niet aan vertrekken door de aanwezigheid van dienstmeisje Sylvie die hem wat fijne kneepjes leert.

Henk en zijn vrouw Linda zijn huisvrienden. Henk neemt het niet zo nauw met de echtelijke trouw en Linda ziet dat door de vingers mede ook omdat zij zelf ook heeft besloten van een ander walletje te snoepen.

De dag van het jaarlijkse grote boekenbal is aangebroken en Theo en Joke gaan er met tegenzin naartoe. Henk maakt van de gelegenheid gebruik om het appartement te 'boeken' voor zijn nieuwe scharrel, maar wat hij niet weet is dat zijn vrouw Linda die avond het appartement ook heeft gereserveerd voor haar avontuurtje. Voeg daaraan toe Laflosche, die weigert de avond vrij te nemen en het feest is bijna compleet. Bijna, want Theo en Joke gaan niet…

Voldoende ingrediënten voor een vermakelijke klucht!


deel deze activiteit

Locatie

Den Eijkholt
Luyksgestel
Kapellerweg 3
5575bg


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.