• Alles

Workshop Vloggen door Teun Peters

vrijdag 8 november 15:30 t/m 17:00 uur

Teun Peters

Wil jij gaan vloggen, maar weet je niet zo goed hoe je dat aanpakt? Of wil jij gewoon graag weten hoe bekende YouTubers werken?

Kom dan tijdens de Week van de Mediawijsheid (8 t/m 15 november 2019) naar de Workshop Vloggen in De Bibliotheek. Doe mee en leer vloggen van een van Nederlands bekendste vloggers, Teun Peters.

Week van de Mediawijsheid

Tijdens de Week van de Mediawijsheid geeft Teun in verschillende bibliotheken de workshop vloggen voor kinderen vanaf 9 jaar. In de workshop vertelt hij onder andere over de verschillende soorten vlogs, geeft hij je heel veel tips, maar leert hij je ook wat je beter niet kunt doen. Neem je eigen telefoon of tablet mee, doe mee en krijg het vloggen onder de duim!

Teun Peters

Teun Peters maakt deel uit van Team Dylan Haegens. Samen zijn zij al jaren succesvol op YouTube. Vorig jaar waren zij behalve op YouTube ook in de bioscoop te zien!

Reserveren

Kinderen vanaf 9 jaar zijn welkom op vrijdag 8 november van 15.30 tot 17.00 uur in Bibliotheek Reusel en op zaterdag 9 november van 10:30 tot 12:00 uur in Bibliotheek Eersel. Er zijn maar 50 plekken beschikbaar. Wees verzekerd van een plek en reserveer een ticket via de agenda van www.bibliotheekdekempen.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheekvestiging Reusel
Reusel
Kerkplein 5
5541kb


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden