• Alles

REEËN SPOTTEN OP LANDGOED WELLENSEIND

donderdag 27 februari 16:30 uur

Landgoed Wellenseind is misschien wel de beste plek in de Kempen om Reeën te gaan zoeken. Er leeft een grote populatie die weinig gevaar kent, waardoor de dieren zich goed laten bekijken. In de persoon van onze toezichthouder Bert hebben we bovendien een echte reeënkenner 'in huis'.

Bert wil er tweemaal per maand met een klein groepje op uit trekken om de dieren op te sporen en te observeren. Dat doet hij (of bij verhindering een deskundige vervanger) elke tweede en vierde donderdag van de maand. Op de tweede donderdag in de maand gaat de tocht vertrekken in de ochtend (half uur voor zonsopkomst), daarnaast gaat Bert op de vierde donderdag vertrekken in de avond (1,5 uur voor zonsondergang). De route zal beginnen vanaf de parkeerplaats van ontmoetingscentrum Voor Anker, deze zal geopend zijn gedurende de tocht.

Het aantal deelnemers per keer bedraagt slechts zes, om de kans op een mooie beleving te verhogen. Deelname kost € 7,50 per persoon, dit kunt u betalen bij de kassa van ontmoetingscentrum Voor Anker.

Je kunt je aanmelden per mail: geniet@vooranker.nl. Geef daarbij dan de datum van je voorkeur aan en vermeld je telefoonnummer. We zorgen voor snelle terugkoppeling.


deel deze activiteit

Locatie

landgoed Wellenseind
Lage Mierde
Dunsedijk 3A
5094ba


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden