Foto:

De Kempenaer 35 jaar geleden

VV Hapert vierde 60-jarig bestaan

Door Thijs van der Zanden

Hapert – augustus 1985. Voetbalvereniging Hapert vierde haar 60-jarig bestaan. Het was voor de vereniging en voor alle voetballiefhebbers een mijlpaal die gevierd moest worden. Er was een jubileumcommissie gevormd die de vieringen en sportieve evenementen organiseerde waaraan iedereen in Hapert mee kon doen. De vereniging kende vele hoogtepunten. Voorbeelden zijn de verhuizing van het Zwartven naar de Lemelvelden met een wedstrijd Hapert – Nederlands Militair Elftal. De vele promoties van Hapert met als hoogtepunt de promotie van Hapert 1 naar de hoofdklasse. Hapert groeide uit naar 10 elftallen senioren er kwamen dames bij en op zaterdag werd er gevoetbald door veteranen. De A-jeugd behaalde het kampioenschap in de hoofdklasse Kring Kempenland. "Bij een jubileum hoort een vooruitblik waarbij hindernissen moet worden genomen maar vooral gestreefd moet worden naar vooruitgang", aldus A. Jansen van VV Hapert.        

Wat gebeurde er die week nog meer

- In Hoogeloon werd voor de zesde keer door drumfanfare St. Joris een internationale showtaptoe georganiseerd. De taptoe kon weer rekenen op een grote publieke belangstelling.

- De tweede editie van de door de Bladelse tennisvereniging georganiseerde 'Open Bladelse' was weer een boeiend tennisfestijn. Negen dagen werd er op 8 banen gestreden.

- Op kermismaandag ging in de Weebosch voor de tiende keer de kermisronde van start. Door het merkwaardige parcours werd het D'n Op en Neer van de Weebosch genoemd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden