Ron Vosters uit Reusel start vanaf 1 september als de nieuwe beheerder van De Muzenval in Eersel.
Ron Vosters uit Reusel start vanaf 1 september als de nieuwe beheerder van De Muzenval in Eersel. (Foto: )

Ron Vosters neemt beheer van De Muzenval over

Op 1 september start Ron Vosters als de nieuwe beheerder van De Muzenval in Eersel. De beheerdersfunctie is nieuw binnen De Muzenval. Ron zal de dagelijkse operationele leiding hebben.

Reusel/Eersel - Ron is in 1969 geboren in Goirle en woont in Reusel. Als bedrijfsleider en succesvol ondernemer heeft hij bij verschillende horecagelegenheden in de Kempen zijn sporen verdiend en is voor velen een bekend gezicht. De laatste 5 jaar werkte Ron als evenementenadviseur bij Van der Aalst Events in Eersel. Daar organiseerde en faciliteerde hij voor de particuliere -en zakelijke klanten vele feesten en bijeenkomsten in alle maten en soorten.

Ron is, naast organisator, een echt 'mensenmens': "Ik werk graag met mensen en probeer altijd de samenwerking op te zoeken. Omdat we samen sterker staan! Ik kijk er naar uit om alle gasten en gebruikers van de Muzenval te ontmoeten. Graag wil ik samen met het team van de Muzenval, de stijgende lijn van de laatste jaren nog meer verbeteren! En dat doe ik graag met jullie samen. Dus kom gerust langs en spreek me aan."

De huidige directeur Joyce Hamers zal zich daarbij voornamelijk gaan richten op de programmering en marketing van de vele activiteiten. Binnenkort zullen de diverse evenementen en (aangepaste) bijeenkomsten voor het nieuwe seizoen worden bekend gemaakt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden