<p>De burgemeester van Reusel-De Mierden ontvangt als eerste het welkomstpakket voor nieuwe inwoners.&nbsp;Foto: Jan Wijten</p>

De burgemeester van Reusel-De Mierden ontvangt als eerste het welkomstpakket voor nieuwe inwoners. Foto: Jan Wijten

(Foto: Jan Wijten)

Warm welkom voor burgemeester

Lage Mierde - Regelmatig vestigen zich vanuit het hele land nieuwe mensen in Lage Mierde. Buiten de gemeentegids ontvangen deze mensen weinig tot geen info over hun nieuwe woonplaats. Daarom pakte de Dorpsraad Lage Mierde het plan op om met medewerking van lokale bedrijven en verenigingen deze mensen te verrassen met een ‘welkomstpakket’.

Dinsdag 1 september heeft de Dorpsraad het eerste pakket overhandigd aan mevrouw Van de Ven, burgemeester van Reusel-De Mierden, die dan haar nieuwe woning in Lage Mierde betrekt. Ook waren twee buurtgenoten aanwezig die een welkomstbord in de voortuin van de woning plaatste.

Nieuwe inwoners ontvangen als ‘warm welkom’ een linnen tas met inhoud en kunnen zich zo oriënteren. Dit mooie pakket is tot stand gekomen dankzij verschillende verenigingen en bedrijven uit Lage Mierde, die op passende, originele en diverse manieren hieraan hun bijdrage hebben geleverd. De deelnemende bedrijven en verenigingen zijn: Bakkerij van de Voort - De Tuinen van de Graaf - Doortjeshoeve biologische melkveehouderij - Gemeenschapshuis De Ster - Gouwe Nelleke bedrijfsuitjes, workshops en kinderfeesten - Honk4 woonwinkel - KBO - Keurslagerij Laureijs - Koor Klein Akkoord - Miranda’s hondenuitlaat- en oppas - Ruud Verheijen elektrotechniek - Tennisclub Twisselt - TIP Toeristisch Informatie Punt.

Dorpsraad op pad

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden