Foto:
Kempenaer 35 jaar geleden

De Kempenaer 35 jaar geleden

Tennisseizoen Meppers Wintelre

Door Thijs van der Zanden

Wintelre – september 1985. Tennisvereniging De Meppers uit Wintelre, opgericht in 1983, had een mooi tweede sportjaar afgesloten. Geslaagde evenementen waren het openings-, dauwtrappers- en pannenkoektoernooi en de interne competitie. Het seizoen werd afgesloten met een succesvol eindtoernooi. Drie dagen werd er enthousiast en fanatiek gestreden om de felbegeerde titel “Clubkampioen’. Dat leverde de volgende nieuwe clubkampioenen op; Hein van de Oetelaar van jongste groep jongens, Wendy van Hoof van jongste groep meisjes, Freddy van Hoof van middelste groep en Twan van Gerwen van de oudste groep. Theo en Lieske van Loon van de jeugdcommissie hadden weer voor een geslaagd tennisseizoen gezorgd waarvoor ze beiden hartelijk bedankt werden. Ook voor het volgende seizoen waren al plannen gemaakt. Voor de jeugd vanaf 7 werden 10 tot 15 lessen slagvaardigheid en andere tennisvaardigheden gepland.

Wat gebeurde er die week nog meer

- In Bergeijk werd tijdens een bijzondere raadsvergadering stilgestaan bij het zilveren jubileum van gemeentesecretaris Theo Duffhues. Een harde werker met een fikse dosis humor.

- In Bladel werd een cursus computerkunde gegeven. Werkeloze jongeren van 16 tot 19 jaar kwamen hiervoor in aanmerking. Er werd gebruik gemaakt van een Commodore 64.

- Het gemeentebestuur van Eersel huldigde de jeugdsportkampioenen. Bijna 130 jeugdkampioenen in de leeftijd tot 15 jaar werden gehuldigd voor hun uitzonderlijke prestaties.

Meer berichten