<p>Op 15 november is de Sinterklaasintocht live te volgen vanuit je eigen huiskamer.&nbsp;</p>

Op 15 november is de Sinterklaasintocht live te volgen vanuit je eigen huiskamer. 

(Foto: )

Sinterklaas verschijnt dit jaar virtueel in Reusel

Dit jaar loopt alles anders dan normaal, zo ook de intocht van Sinterklaas in Reusel. Helaas is het niet verantwoord om een optocht door het dorp te houden en daarna grote groepen kinderen te ontvangen in cultureel centrum De Kei.

REUSEL - Stichting Jeugdbelangen Reusel heeft bekeken hoe de intocht van Sinterklaas dan toch zo leuk en veilig mogelijk georganiseerd kan worden in Reusel.

Op zondag 15 november kun je vanaf 16.00 uur inloggen op sjbreusel.nl of facebook.com/vriendenvansjbreusel om de liveregistratie van de Reuselse Sinterklaasintocht thuis te volgen. En misschien kun je ’s middags nog wel een paar Pieten tegenkomen bij jou in de buurt! Natuurlijk kun je het later ook nog eens terug kijken. Als de situatie het tegen die tijd toelaat worden er ook nog enkele winnaars van de kleurwedstrijd uitgenodigd om als VIPs aanwezig te zijn bij de intocht in De Kei. En ondanks de situatie rondom corona mag Stichting Jeugdbelangen Reusel dit jaar wederom Sinterklaas helpen met zijn (huis)bezoeken. De stichting heeft de Sint zover gekregen om te gaan videobellen met de kinderen van Reusel en omstreken. Een heus livegesprek via Microsoft Teams van 10 minuten. Én aan het einde van het gesprek verschijnen er twee Pieten aan de deur met cadeaus om samen nog even te kletsen en een liedje te zingen.

Informeer naar de mogelijkheden en prijzen via sinterklaas@sjbreusel.nl! Er is nog voldoende plek.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden