<p>&quot;De visie op vastgoed, keuzes en afwegingen zijn allen gebaseerd op het uitgangspunt: Thuis kan overal&quot;, aldus Rob Slegers, manager Services & Vastgoed.</p>

"De visie op vastgoed, keuzes en afwegingen zijn allen gebaseerd op het uitgangspunt: Thuis kan overal", aldus Rob Slegers, manager Services & Vastgoed.

(Foto: )

Start renovatie Mariahof Reusel

REUSEL - Vrijdag 30 oktober startten de renovatiewerkzaamheden van Mariahof, een huis van ouderenzorgorganisatie Oktober, in Reusel. In het totaal worden 30 verpleeghuisplaatsen gerealiseerd, zodat Mariahof na verbouwing geschikt is voor verpleeghuiszorg. De uitvoering van het totale renovatieplan vindt in een aantal fasen plaats, zodat alle cliënten tijdens de verbouwing in dit huis van Oktober kunnen blijven wonen. De oplevering van de bouwwerkzaamheden staat gepland voor juni 2021. Het gebouw is toe aan een grondige renovatie. De bestaande cliëntenkamers worden verbouwd en krijgen nieuwe sanitaire voorzieningen. Zo kan er na de renovatie aan 30 cliënten verpleeghuiszorg geleverd worden. Deze vrijdagmiddag werd door medewerkers van Oktober het bouwdoek aan de gevel onthuld. Vanwege de huidige situatie rondom corona kan deze handeling slechts in een zeer beperkt gezelschap plaatsvinden. Om dit moment niet in zijn geheel voorbij te laten gaan, werden de bewoners en medewerkers van Mariahof getrakteerd op gebak.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden