Oh, kom er eens kijken... Sinterklaas op hotel in Bergeijk | Al het nieuws uit de gemeente Bladel, Reusel-de Mierden, Eersel en Bergeijk


Foto: Jan Wijten

Oh, kom er eens kijken... Sinterklaas op hotel in Bergeijk

BERGEIJK - Sinds 20 november is theater de Kattendans omgetoverd tot Sinterklaashotel. Een mooie kans voor de kinderen uit de Kempen om Sinterklaas toch nog eventjes in het echt te zien en wellicht een kleurplaat of brief af te geven. Vooral nu de traditionele intochten geen doorgang konden vinden dit jaar. Dat het Sinterklaashotel in Bergeijk een succes is, blijkt wel uit het feit dat alle afgelopen én resterende shows, nog tot en met 4 december, volledig uitverkocht zijn. 

Een slaapkamer, postkamer, keuken en woonkamer in het Sinterklaashotel dat werd bezocht door ruim 2250 kinderen, die door de Pieten met een mooi verhaal werden rondgeleid. In de laatste kamer maakte Sinterklaas tijd om met de kinderen in gesprek te gaan en kon elk kind nog worden vastgelegd door vader of moeder, waarna ze met een snoepzak door de achteruitgang het pand coronaproof konden verlaten. In shifts van 45 minuten met max. 30 personen, incl. ouder(s), bleek de getroffen culturele sector met dit initiatief de mogelijkheden fraai te benutten. Meer foto’s op pagina 19. 

Foto’s door Jan Wijten

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden