De Kempenaer 35 jaar geleden | Al het nieuws uit de gemeente Bladel, Reusel-de Mierden, Eersel en Bergeijk


Foto:
Kempenaer 35 jaar geleden

De Kempenaer 35 jaar geleden

Zittingsavonden Teutengat

Door Thijs van der Zanden

Bergeijk - december 1985. In Teutengat werden drie zittingsavonden aangekondigd die zouden plaatsvinden in ‘De Gouden Leeuw’, ’t Hof 6. De organisatie had er weer voor gezorgd dan er genoten kon worden van een keur van plaatselijke artiesten. De carnavalsvereniging stond samen met de artiesten garant voor fijne avonden in een gezellige sfeer. Ze stelde het erg op prijs om in carnavalskleding naar de zittingsavonden te komen om daarmee een bijdrage te leveren aan het verhogen van de carnavalssfeer. Er traden weer diverse artiesten op die voorgaande jaren ook al succesvol waren zoals het duo Veldbroek, Patrick Bax (bandparodist), Akkerdju, Peerke v.d. Lége Berkt, De Lustige Klanken, het gemengd koor d’Eyckelbergh, Familie Achterop, W. Wils en W. Put. Ze werden allemaal ondersteund door de Hofkapel o.l.v. Ch. De Backer. Een speciale zittingsavond was georganiseerd voor zieken en leden van de Bond van Ouderen uit het Teutengat.

Wat gebeurde er die week nog meer

- Het college van B&W Bladel-Netersel kende ook in 1985 de wisselprijs toe voor het best verzorgde bedrijfsterrein. De Bladelse Industrie Advies Commissie (BIAC) adviseerde B&W.

- Burgemeester Wouters onthulde een gedenksteen in de verbouwde showroom van aannemersbedrijf Jan Lavrijsen uit Hapert dat bovendien het gouden jubileum vierde.

- Tijdens de jaarvergadering van de vrijwillige brandweer Eersel werden de brandweerlieden C. Verhagen, P. Hakkens, W. van Laarhoven en W. Smets gehuldigd voor hun verdiensten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden