Werkzaamheden riolering in Steensel en Knegsel | Al het nieuws uit de gemeente Bladel, Reusel-de Mierden, Eersel en Bergeijk


<p>Mogelijk wordt jouw binnenriolering leeggezogen of onder druk gezet tijdens de reiniging. Dit kan een rioollucht in huis veroorzaken. Kijk op <a href="https://www.eersel.nl/werkzaamheden">www.eersel.nl/werkzaamheden</a>&nbsp;hoe dit op te lossen.</p>

Mogelijk wordt jouw binnenriolering leeggezogen of onder druk gezet tijdens de reiniging. Dit kan een rioollucht in huis veroorzaken. Kijk op www.eersel.nl/werkzaamheden hoe dit op te lossen.

(Foto: )

Werkzaamheden riolering in Steensel en Knegsel

Steensel/Knegsel - In week 2 tot en met week 6 (11 januari tot en met 12 februari) reinigt en inspecteert de firma Coppelmans Ontstopping en Reiniging (COR) de riolering in Steensel en Knegsel. De firma van Coppelmans informeert de inwoners van de straten hierover. De volgende rioleringen worden gereinigd en geïnspecteerd: Alle vrij verval riolering in Knegsel, met uitzondering van het Bleekveld en de Poelenloop. Alle vrij verval riolering in Steensel, met uitzondering van de Korte Reen, Lange Reen, Doornbocht, Kerkdreef, Sinte Lucijweg, Eindhovenseweg, Jospeh Schulteweg, Frans van Nunenstraat, Heuveleind en Korte Kerkstraat).

Bij de werkzaamheden zijn één of twee vrachtwagens en een inspectiewagen nodig. Dit kan enige verkeershinder opleveren. Vragen? Neem dan contact op met mevrouw Grob via r.grob@eersel.nl of de heer Hofhuis van de gemeente Eersel via telefoonnummer (0497) 531300.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden