Vv Vessem & Van de Kerkhof bereiken overeenstemming | Al het nieuws uit de gemeente Bladel, Reusel-de Mierden, Eersel en Bergeijk


<p>Voorzitter Frans Maas (l) en Richard van de Kerkhof zetten hun offici&euml;le handtekening voor de geplande samenwerking.&nbsp;</p>

Voorzitter Frans Maas (l) en Richard van de Kerkhof zetten hun officiële handtekening voor de geplande samenwerking. 

(Foto: )

Vv Vessem & Van de Kerkhof bereiken overeenstemming

Komend seizoen 2021-2022 wordt Richard van de Kerkhof hoofdtrainer van vv Vessem. Richard is op dit moment voor het 3e jaar trainer/coach van vv Maarheeze en volgt Waldo van de Besselaar op.

VESSEM - ”Vessem doet al een aantal jaar mee om de bovenste plaatsen in de 4e klasse en ik vind het een mooie uitdaging om dat laatste stapje te kunnen zetten”, zegt Van de Kerkhof.

“Richard is een echt voetbaldier en heeft een heel mooi CV, daarom zijn wij blij dat hij volgend seizoen onze hoofdtrainer wordt”, zegt voorzitter Frans Maas.

“Laten we hopen dat we volgend seizoen in ieder geval een heel seizoen mogen voetballen en dat we het motto van vv Vessem, 'voetbal is genieten', hoog kunnen houden”, vult de 40-jarige Richard van de Kerkhof aan.

Van de Kerkhof heeft zelf gevoetbald op een hoog niveau bij onder andere Blauw Geel, Overpelt en Gemert. Als hoogtepunt is hij uitgeroepen tot beste middenvelder van de hoofdklasse bij laatstgenoemde vereniging.

Hij heeft vóór Maarheeze getraind bij Milheezer Boys en Merefeldia.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden