De Kempenaer 35 jaar geleden | Al het nieuws uit de gemeente Bladel, Reusel-de Mierden, Eersel en Bergeijk


Foto:

De Kempenaer 35 jaar geleden

Carnavalsprogramma Hapert

Door Thijs van der Zanden

Hapert – januari 1986. In Hapert werd een uitgebreid carnavalsprogramma gepresenteerd. Cv De Pintewippers met prins Jo de Vijfde met residentie hadden in Den Tref van zaterdag tot en met dinsdag een veelomvattend programma. Zo was er bijvoorbeeld op zaterdag-, maandag- en dinsdagavond een tienerbal. De carnavalsoptocht op zondag was voor kinderen en startte bij de Tref. Ook werd er een jeugdcarnavalsprogramma gepresenteerd met onder andere op zaterdag-, maandag en dinsdagmiddag het jeugdprinsenbal.

Cv De Haoperse Gaopers met prins Polleke d’n Urste hadden in residentie café Centraal ook een 4-daags programma met muziek van de groep Clovis.

Cv De Plekkers waren met Noud d’n Urste alle dagen aan te treffen in residentie café ’t Pleintje.

Cv De Tonnepikkers met prins Ben d’n Urste hadden als residentie café-bar La Pie. Tijdens het sluitingsbal zou bij hen een einde aan het carnaval komen met het verzuipen van de prins.

Wat gebeurde er die week nog meer

- In Bergeijk werd op het Eykereind aan de grens van de gemeente Ad van Poppel uit Valkenswaard verwelkomd. Daar begon toen zijn loopbaan als burgemeester van Bergeijk.

- De leden van Tennisvereniging de Hellekens uit Hoogeloon staken de handen uit de mouwen. Met harken, walsen en schoppen werden twee dubbele tennisbanen aangelegd.

- Er was volop sfeer, spanning en sensatie tijdens de vijfde Reuselse avondwielervierdaagse. Het organisatiecomité van Reusel Sport kon terugzien op een gelaagd evenement.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden