<p>Peter Tuijtelaars (l) en Roy Dieker van BNI de Kempen overhandigen cheque aan Ellen van de Put van stichting In Hetzelfde Schuitje.&nbsp;</p>

Peter Tuijtelaars (l) en Roy Dieker van BNI de Kempen overhandigen cheque aan Ellen van de Put van stichting In Hetzelfde Schuitje. 

(Foto: )

BNI de Kempen: Doe het niet alleen, doe het samen

HAPERT - Het ondernemersnetwerk BNI is onderverdeeld in lokale chapters van 20 tot 60 ondernemers, over heel de wereld. In Hapert is ook zo’n netwerk actief. Onder de naam BNI de Kempen komen ze wekelijks bij elkaar, voorheen fysiek bij de Poort van Brabant, tegenwoordig online. De ondernemers hebben samen één doel en dat is om elkaar te helpen! Hoewel fysiek netwerken effectiever werkt dan online overleggen, zitten de ondernemers niet stil. Er is gekeken hoe ze de onderlinge connectie konden versterken door zichzelf de vraag te stellen; waarom doen we dit allemaal? Het antwoord van de ondernemers: Door tijd in elkaar te investeren creëer je betekenisvolle en waardevolle relaties. De sessies zijn gewaardeerd op 750 euro. Die waardering mag een bestemming krijgen in de maatschappelijke ontwikkeling en zo kwam stichting In Hetzelfde Schuitje van Ellen van de Put naar voren. Deze stichting is opgericht om mensen met mentale uitdagingen te verbinden en te inspireren. De leus luidt; ‘doe het niet alleen, doe het samen!’.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden