<p>Het Stichtingsbestuur van Den Herd en het college van B&W zijn enthousiast over het voorlopig ontwerp van het nieuwe gemeenschapshuis aan de Markt van architectenbureau GROUP A. </p>

Het Stichtingsbestuur van Den Herd en het college van B&W zijn enthousiast over het voorlopig ontwerp van het nieuwe gemeenschapshuis aan de Markt van architectenbureau GROUP A.

(Foto: )

Voorlopig ontwerp gemeenschapshuis Bladel gepresenteerd

BLADEL - Onlangs is het voorlopig ontwerp gepresenteerd van een nieuw gemeenschapshuis aan de Markt in Bladel. Dit voorlopig ontwerp is tot stand gekomen na overleg met Den Herd, de gemeente en de toekomstige gebruikers van het gemeenschapshuis. Het college van B&W en het bestuur van Den Herd zijn zeer tevreden over het voorlopig ontwerp omdat GROUP A er in is geslaagd om niet alleen alle gewenste functies een plek te geven in de voormalige Rabobank maar het gebouw ook zeer ‘uitnodigend’ te maken. In juli besluit de gemeenteraad of voor realisatie van het gemeenschapshuis aan de Markt ook de benodigde gelden beschikbaar worden gesteld. Het voorlopig ontwerp wordt medio april besproken met de omwonenden en bedrijven in de directe omgeving van het nieuwe gemeenschapshuis. In de eerste helft van 2022 kan worden gestart met de (ver)bouw die naar verwachting één jaar gaat duren.

Meer berichten