<p>De werkgroep Stinsels Archief heeft, na vele aanvragen, besloten de eerste editie van &#39;Stinselse Croniecken&#39; weer opnieuw uit te geven.&nbsp;&nbsp;</p>

De werkgroep Stinsels Archief heeft, na vele aanvragen, besloten de eerste editie van 'Stinselse Croniecken' weer opnieuw uit te geven.  

(Foto: )

Heruitgave van ‘Stinselse Croniecken’ weer beschikbaar

Steensel - In november 2020 heeft de werkgroep Stinsels Archief een tweede boek over de geschiedenis van Steensel gepresenteerd. Veel belangstellenden hebben in de afgelopen maanden gevraagd of het eerste boek nog te koop was. Dit boek is al jaren uitverkocht.

De terugkerende vraag hiernaar heeft de werkgroep in de afgelopen tijd aan het denken gezet. Is het mogelijk om dit boek in de een of andere vorm weer bereikbaar te maken voor geïnteresseerden?

Na veel denken en afwegen van diverse mogelijkheden, wordt dit eerste boek nu in een iets andere vorm beschikbaar gesteld voor belangstellenden. Om de kosten te beperken is er voor gekozen om het in een softcover-versie te gaan uitgeven. Het boek krijgt dus een slappe kaft. De voorkant, de indeling en alle teksten blijven hetzelfde als in het boek dat in 2016 is gepubliceerd.

Om enig idee te krijgen van het aantal belangstellenden (en de daaraan gekoppelde oplage), wordt gevraagd om uw interesse te laten blijken door een mailtje te sturen naar het mailadres

info@stinselsarchief.nl

Via dit mailadres wordt u dan op de hoogte gehouden van de verdere ontwikkeling van de plannen.

Planning

Volgens planning zal deze heruitgave voor de zomervakantie beschikbaar zijn. Hierboven ziet u een deel van de voorkant van het boek. Het boek is exact hetzelfde formaat met dezelfde voorkant als in 2016. Het boek is te koop voor 17,50 euro, evenveel als het tweede boek dat in november 2020 is uitgegeven.

De werkgroep vraagt geïnteresseerden om per omgaande, maar in ieder geval voor 20 april, te reageren zodat er afspraken gemaakt kunnen gaan worden met de drukkerij.

Alle informatie is ook terug te vinden op onderstaande website:

www.stinselsarchief.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden