<p>Ook de parkeerplaats van de Cartierheide bij het Laarven aan de Postelseweg zal worden hersteld door Staatsbosbeheer.&nbsp;</p>

Ook de parkeerplaats van de Cartierheide bij het Laarven aan de Postelseweg zal worden hersteld door Staatsbosbeheer. 

(Foto: )

Staatsbosbeheer herstelt parkeerplaatsen lokale natuurgebieden

De Kempen - Staatsbosbeheer start vanaf 19 april met het herstellen van de parkeerplaatsen in het Leenderbos en bij de Achelse Kluis. Ook bij de ingang aan de Molenheide worden gaten uit de weg gehaald, net als bij het Strijperpad. Bij de Strabrechtse Heide worden de parkeerplaatsen bij De Plaetse en Mierlo hersteld. In de Kempen wordt de parkeerplaats bij de Cartierheide hersteld evenals de parkeerplaats bij De Pals. Er worden gaten en kuilen uit de parkeerplaatsen gehaald die ontstaan zijn door het vele gebruik.

De parkeerplaatsen zullen één dag afgesloten zijn door de herstelwerkzaamheden. De parkeerplaatsen zijn afgezet met borden en linten, zodat bezoekers niet verrast worden door de machines. Daarnaast is het voor de veiligheid van de geïnteresseerde bezoeker van belang om niet te dicht bij de werkzaamheden te komen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Van Boxmeer uit Helmond.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden