<p>Visual van het pand <br>op Rootven 29 in Bladel. </p>

Visual van het pand
op Rootven 29 in Bladel.

(Foto: )

TOM Group bouwt elfde warehouse

Bladel - De TOM-Group uit Bladel gaat, in samenwerking met Unibouw en Brisck, het elfde warehouse bouwen op Rootven 29 in Bladel. Het warehouse zal 15.000 m2 beslaan en hiermee het grootste warehouse van de onderneming worden.

De TOM Group groeit hard en blijft steeds verder uitbreiden. Alleen al in 2020 zijn er vier nieuwe warehouses bij gekomen. Om de groei van TOM te faciliteren is de bouw van een groot nieuw warehouse een logische stap. De grond voor dit nieuwe warehouse, gelegen op Rootven 29 in Bladel, is in 2020 aangekocht. Op 1 april is de bouw van het nieuwbouwproject door Unibouw en Brisck ook daadwerkelijk gestart.

Het nieuwe warehouse van TOM zal in samenwerking met Unibouw en Brisck gerealiseerd worden. Unibouw is een bouwbedrijf voor bedrijfshuisvesting. Zij zullen alle facetten van de bouw van het warehouse verzorgen. Brisck is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vastgoedbelegging en vastgoedontwikkeling. Voor, tijdens en na de bouw werken de drie partijen nauw met elkaar samen om er een geslaagd project van te maken. De oplevering van het pand zal aan het einde van het derde kwartaal zijn, precies op tijd voor de drukke periode in november en december.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden