<p>Enthousiast ontvingen de negen jonge winnaars hun prijzen vanaf de kraanwagen. Op de foto: Evi, Sem, Nine, Vive, Jay, Stijn, Jessey, Merlin en Justin.&nbsp;</p>

Enthousiast ontvingen de negen jonge winnaars hun prijzen vanaf de kraanwagen. Op de foto: Evi, Sem, Nine, Vive, Jay, Stijn, Jessey, Merlin en Justin. 

(Foto: Jan Wijten)

Kraanwagen overhandigt prijzen aan winnaars

Reusel –Vanwege het 30-jarig bestaan van Chauffeurs Vereniging Reusel is er een kleurwedstrijd uitgezet. Kleurplaten zijn verspreid in de gemeente Reusel-De Mierden en konden ingeleverd worden van januari tot en met 26 maart bij de tentoonstelling van HWR over 30 jaar CVR in het gemeentehuis. Er zijn 76 kleurplaten ingeleverd en deze waren ingekleurd door 81 kinderen.

Prijsuitreiking

Een 100% corona-proof prijsuitreiking bracht negen kinderen in opperste stemming omdat een felgele kraanwagen hiervoor kwam ‘opdraven’.

Evi, Sem, Nine, Vive, Jay, Stijn, Jessey, Merlin en Justin waren de gelukkige prijswinnaars van de kleurwedstrijd met 81 deelnemers, die door de Chauffeurs Vereniging Reusel werd georganiseerd.

Vanaf de ijzeren haak werd het prijzenpakket, aangeboden door de Hollandershoeve en Pleging Transportservice, aan elk kind overhandigd. Alle deelnemende kinderen kunnen nog tot 1 juli 2021 een deels gesponsord ijsje bij Fabor gaan afhalen.

De jury bestond uit burgemeester Annemieke van de Ven en wethouder Frank Rombouts.

Meer berichten