<p>Marco Brans opent komend weekend zijn nieuwe zaak: Dit Zit in Riethoven. Foto: Jurgen van Hoof&nbsp;</p>

Marco Brans opent komend weekend zijn nieuwe zaak: Dit Zit in Riethoven. Foto: Jurgen van Hoof 

(Foto: )

Kwaliteitszitmeubelen in Riethoven

RIETHOVEN – Marco Brans en Inge van Zundert openen aanstaand weekeinde, 14-15 mei, in Riethoven hun nieuwe zaak in zitmeubelen, met de toepasselijke naam ‘Dit Zit’. Maar liefst 70 verschillende relaxfauteuils en sta-op-stoelen in alle soorten en maten behoren tot het voorraadassortiment, dat de komende tijd overigens flink wordt uitgebreid. Geen standaardstoelen uit Azië of elders, maar enkel kwaliteitsstoelen van Nederlands fabricaat zoals van Gealux, Dat Zit en De Toekomst. Deze laatste is bekend als grootste fabrikant van dit soort fauteuils in ons land.

Door Jan van den Dungen

Ook kent Marco Brans geen ellenlange levertijden: vandaag besteld, overmorgen in huis. Uniek is daarbij de voorraad lederhuiden, waaruit de klant voor zijn stoelbekleding ter plekke een keuze kan maken. Bovendien kan de stoel worden uitgevoerd in de bekende De Ploeg-stoffen. Marco en Inge doen er alles aan om de klant naast een voortreffelijk zitmeubel ook een goed gevoel mee te geven. “Service en garantie, die men van oudsher ook van Jan Hebing gewend was, blijft zoals vroeger”, onderstreept Marco Brans nog eens.

Service en garantie blijft zoals vroeger

Presentje

Voor de eerste honderd bezoekers hebben Marco en Inge in dit openingsweekeinde van 14 en 15 mei, een mooi presentje beschikbaar. Bovendien ontvangt de klant als openingsaanbieding 15% korting bij aankoop van een sta-op stoel. Die korting wordt berekend van een eerlijke nettoprijs; dus geen lokkertjes. Parkeren is hier geen enkel probleem. Voor de winkeldeur is ruimte genoeg en dat is handig voor de geïnteresseerde klanten. “In grote winkelcentra moet je meestal al ver lopen, voordat je de zaak bereikt. Hierna moet men dan ook nog de hele winkel doorsloffen om de afdeling van de stoelen te bereiken. Hier hoeft dat in elk geval niet”, zegt Marco Brans. “Zelfs voor minder validen is de korte afstand van auto naar winkel een pluspunt.”

Online uitzoeken

“Over enkele weken kan men ook online de stoel naar keuze uitzoeken en samenstellen”, zegt Marco. “Ik ben bezig met het bouwen van een nieuwe website. Straks heeft de klant volop mogelijkheden om de uitvoering, bekleding, hoogte, diepte of voetenbank uit te zoeken”, zegt Marco. Tot het assortiment van ‘Dit Zit’ behoren tevens banken en bijzetfauteuils. Ook eetkamerstoelen en niet te vergeten alle onderhoudsproducten voor de lederen bekleding, zitten in het assortiment.

Waar?

‘Dit Zit’ is te vinden aan de Dorpstraat 15 in Riethoven, het vroegere pand van Jan Hebing zitmeubelen. De openstellingtijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op maandag alleen open op afspraak. Telefonisch is men bereikbaar onder nummer 040-2013103 of op het mobiele nummer 06-3738 3909.

De website: www.ditzit.nl; is momenteel al deels in de lucht.

Meer berichten