<p>De tentoonstelling is nu ook op zaterdagen te bezoeken. Aanstaande zaterdag, 5 juni, is de eerste mogelijkheid in het weekend.&nbsp;</p>

De tentoonstelling is nu ook op zaterdagen te bezoeken. Aanstaande zaterdag, 5 juni, is de eerste mogelijkheid in het weekend. 

(Foto: CVR)

Dertig jaar Chauffeurs Vereniging Reusel in beeld tijdens tentoonstelling

Reusel - ‘De Vurstelling’ van Heemkunde Werkgroep Reusel over 30 jaar Chauffeurs Vereniging Reusel is nog steeds te bezichtigen in de heemkamer, naast de ingang van de bibliotheek in het gemeentehuis. De openingstijden zijn gelijk aan die van de bibliotheek en het gemeentehuis.

Omdat de bibliotheek vanwege de lockdown maar beperkt geopend was, is het niet mogelijk geweest om de deuren van de tentoonstelling op een zaterdag te openen. Nu de bibliotheek weer normaal geopend is, worden de deuren van de tentoonstelling geopend op zaterdag 5 en 12 juni van 10.00 uur tot 12.30 uur, om extra aandacht te geven aan de tentoonstelling. Hierdoor kunnen ook mensen die alleen in het weekend tijd hebben langskomen voor een bezichtiging.

Naast relevante materie, opmerkelijk beeldmateriaal en een collectie miniaturen zijn er op deze zaterdagen ook enkele vrachtwagens te zien bij de ingang van het gemeentehuis. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen zich amuseren.

De vereniging hoopt u op één van deze dagen te mogen verwelkomen. De RIVM-regels worden in acht genomen.

Meer berichten