<p>Erelid van Bladella en Lid in de Orde van Oranje Nassau Ren&eacute; Walen.</p>

Erelid van Bladella en Lid in de Orde van Oranje Nassau René Walen.

(Foto: fototeam Bladella)

Bladella neemt in stijl afscheid van voorzitter

Bladel - Vijftig genodigden waren op het zonnige terras van het sportpark van zijn vv Bladella bij elkaar om voorzitter René Walen en zijn gezin een passend afscheid te geven. Dat de burgemeester hem, namens de koning, daarbij benoemde tot lid in de Orde van Oranje Nassau onderstreept de bredere verdiensten van René Walenberg als vrijwilliger bij verschillende organisaties.

Het organisatiecomité had uit de verschillende geledingen van de voetbalclub enkele personen als vertegenwoordiger uitgenodigd. Bestuurslid Erwin van de Sande gaf bij het begin van zijn dankwoord duidelijk aan namens alle leden te spreken. Hij prees de voorzitter vooral omdat hij, in voor vv Bladella bepaald niet altijd makkelijke tijden, voor continuïteit had gezorgd. Daarbij noemde hij drie voor René typische kenmerken: zijn organisatietalent, zijn arbeidsethos en zijn aandacht voor normen en waarden. Als dank voor zijn 13 jaar voorzitterschap benoemde het bestuur René tot erelid van de club en kreeg hij als blijvend aandenken op het sportpark een tegel in de nieuw op te zetten ‘Walk of Fame’. Nog meer verrast was René toen burgemeester Remco Bosma het woord nam.

Helaas kon maar een beperkt aantal mensen aanwezig zijn. Bladella heeft daarom op de website nog enige tijd een felicitatieregister. Daar kan iedereen die dat wil een persoonlijke groet aan de scheidende voorzitter richten.

Meer berichten