Logo weekbladdekempenaer.nl


Reusel Kermis: 't feest barst bijna los

Van zaterdag 9 september tot en met dinsdag 12 september is een groot deel van de Kempen in de ban van Reusel kermis. Vier dagen wordt er gefeest in het uitgaanscentrum van Reusel.


Reusel - Sinds een aantal jaren wordt er, naast het kermisfeest in de kroegen, een tweedaags buitenevenement georganiseerd. Stappen in Reusel speelt hiermee in op de behoeften en wensen van hun bezoekers. Het 'elkaar ontmoeten in één lange uitgaansstraat' zorgt voor een speciale en gemoedelijke sfeer. Een groot deel van de Kempen rukt op zondag en maandag massaal uit om het kermisfeest te vieren.
Vrije dagen worden opgeofferd en de oppas wordt ingeschakeld. Op deze dagen heeft Reusel geen
8.500 inwoners zoals normaal, maar wel 16.000 waarvan 8.000 tot 10.000 kermisbezoekers. Het blijft een speciale gelegenheid voor veel Kempenaren en er zijn er maar weinig die deze jaarlijkse traditie aan zich voorbij laten gaan. Met twee podia met uiteenlopende muziek is er voor ieder wat wils. Optredens van bands, dj's en Nederlandstalige artiesten zorgen voor voldoende afwisseling. Daarnaast is er centraal in de straat een mobiel bruin café ingericht. Vier dagen feest in iedere kroeg, aansluitend aan het buitenprogramma, gaat het binnen tot in de late uurtjes door. Het gehele indoor- en outdoor evenement is iedere dag gratis toegankelijk. Kijk voor de laatste informatie, en het volledige kermisprogramma op de facebookpagina van Stappen in Reusel, of de website:

www.stappeninreusel.nl

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox