Logo weekbladdekempenaer.nl


Zaterdag 14 oktober opent Theater 't Ros uit Knegsel voor de vijfde keer het seizoen met een echte Zeeuwse mosselparty. Bovendien treedt de cabaretgroep Saillant Détail op.
Zaterdag 14 oktober opent Theater 't Ros uit Knegsel voor de vijfde keer het seizoen met een echte Zeeuwse mosselparty. Bovendien treedt de cabaretgroep Saillant Détail op.

Theater 't Ros opent met mosselparty

KNEGSEL - Zaterdag 14 oktober opent Theater 't Ros uit Knegsel voor de vijfde keer het seizoen met een echte Zeeuwse mosselparty. Bovendien treedt de cabaretgroep Saillant Détail op. De mosselen worden, door Marco Scheele uit Arnemuiden, zoon van een mosselkweker, dagvers aangevoerd uit Zeeland. Vanzelfsprekend worden ze op tafel vergezeld van échte verse Knegselse frieten van De Weefkamer! Naast mosselen zal er o.a. gerookte makreel op het menu staan. Voor degene die écht geen mosselen lusten is er een alternatief menu. De Leenhoef schenkt op deze avond enkele bijpassende flessen wijn en natuurlijk zijn er speciale (Belgische) biertjes verkrijgbaar.

Tijdens deze mosselparty zal het theaterprogramma voor het seizoen 2017-2018 worden gepresenteerd. Onder de gasten zullen acht vrijkaartjes worden verloot voor een productie van 't Ros in het nieuwe seizoen. Bovendien zullen Mark van der Linden, Jules Keeris, Nick Brekelmans en Leon Cozet, allen lid van het 't Ros en samen ook actief als cabaretgroep Saillant Détail, de avond opluisteren met korte, meestal absurde, humoristische sketches. Het theaterkwartet oogstte al veel succes, o.a. tijdens theaterfestivals in Reusel, Breda, het Belgische Arendonk en kort geleden nog op Cult en Tumult in Veldhoven. Het kwartet bewerkt traditionele meesterwerken tot korte, absurdistische cabaretvoorstellingen, waarbij improvisatie niet geschuwd wordt. Onder anderen Titanic en zelfs Shakespeare 's Hamlet en McBeth staan al op de speellijst.

De mosselparty in De Leenhoef in Knegsel, aan de Steenselseweg 8a, vangt aan om 19.30 uur. Entreebewijzen voor het evenement kosten 20 euro per stuk. Daarvoor kan men zoveel mosselen met frieten eten als men wil en er is een dessert. De drankjes komen voor eigen rekening. Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.theatertros.nl, of door middel van een mail naar info@theatertros.nl

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox