De spelden worden uitgereikt voor prestaties op sociaal/cultureel gebied, sportgebied of een ander gemeentelijk terrein.
De spelden worden uitgereikt voor prestaties op sociaal/cultureel gebied, sportgebied of een ander gemeentelijk terrein.

Tien Spelden van Verdienste

Eersel - Tijdens een feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst in het gemeentehuis op maandag 8 januari zijn de jaarlijkse Spelden van Verdienste uitgereikt. Dit wordt uitgereikt bij zeer bijzondere verdiensten en prestaties. De Spelden zijn voor:

Mevrouw E.M.J. (Liesbeth) Bartels-van Kasteren (55) uit Wintelre voor haar inzet voor de EHBO vereniging Vessem-Wintelre-Knegsel, de Nierstichting, het Diabetesfonds en de Rabobank. De heer A.M.W. (Ad) Hoeks (61) uit Steensel voor zijn inzet voor muziekvereniging Kempengroen. De heer J.G. (Jan) Hoeks (89) uit Steensel voor zijn inzet voor muziekvereniging Kempengroen. De heer E.A. (Jules) Osenga (71) uit Steensel voor zijn inzet voor muziekvereniging Kempengroen. De heer A.C.M. (Adriaan) Keeris (61) uit Knegsel voor zijn inzet voor theater 't Ros, gemeenschapshuis De Leenhoef, gilde St. Monulphus en Gondulphus en buurtvereniging de Hoekse Samenhang. Mevrouw M.A.E. (Ellie) Voorwald-Gerards (84) uit Eersel voor haar inzet voor revalidatie- en zwemvereniging De Dobbers. De heer A.W.W. (Toon) de Lau (89) uit Eersel voor zijn inzet voor het Sinterklaascomité Eersel, De Actieve Ondernemers Eersel, Stichting de Contente Mens dag, Stichting Welzijnsfonds Eersel en Vrienden van de Kerststal. Mevrouw T.W.M. (Thea) Kremers-Vromen (61) uit Eersel voor haar inzet als mantelzorger voor diverse personen en voor diverse activiteiten voor de gemeenschap. Het oud-bestuur van Volksuniversiteit de Kempen uit Eersel voor hun inzet voor de Eerselse gemeenschap. De ontspanningsleidsters van Vrouwenvereniging Wintelre voor hun inzet voor Wintelre.

Meer berichten