De complete line-up van Elsom Open Air volgt snel. Foto: Adriaan van de Ven
De complete line-up van Elsom Open Air volgt snel. Foto: Adriaan van de Ven (Foto: Adriaan van de Ven)

'Ieder jaar weer een uitdaging'

Wat begon als een jubileumfeest is in twee jaar tijd gegroeid naar een regionaal cross-over festival met bezoekers uit de grote Kempen. Het is prachtig om te zien dat het festival binnen twee jaar groeit van 1700- naar 2500 bezoekers. Afgelopen jaar was het festival uitverkocht!. Voor de derde editie, die plaats vindt op 12 mei wordt er nog breder geprogrammeerd om een zo breed mogelijk publiek aan te trekken en komt er een vierde area bij.

Reusel - Het is ieder jaar een uitdaging om je bezoekers te verrassen. Zowel op het gebied van programmering als terreinindeling en beleving. Met de laatste twee punten is de organisatie hard bezig. Het realiseren van een andere terreinindeling en meer beleving tussen de area's. Het is min of meer een verplichting naar de bezoekers om naast de line-up te zorgen voor entertainment buiten de muzikale area's. Het totaal plaatje moet kloppen met een goede prijs kwaliteit verhouding. Elsom Open Air is een festival wat inspeelt op de behoefte van de regio. Hierdoor probeert de organisatie zoveel mogelijk verbinding te zoeken met het brede festival publiek. Naast een goede dj line-up is er meer vraag naar live muziek. Live muziek in de brede zin van het woord. De organisatie is er in geslaagd meerdere live acts te boeken. Dit varieert van een band, feestzangers tot live dj-acts. Cross-over, feest en dansbaar zijn de drie woorden die de line-up van Elsom Open Air 2018 het beste definiëren. Een grote variatie in stages, stijlen en muziek aangevuld met een goed assortiment aan drankjes en food zorgt ervoor dat iedereen zich prima kan vermaken. De complete line-up volgt op korte termijn. Een aantal acts die we aan kunnen kondigen: Bizzy (live), Requiem, Billy The Kit, Galactixx, Plug 'N Play, Schorre Chef & Mc Vals, Aap uit de Mouw en Ruben Sosa. Als vierde area wordt de schirmbar gepresenteerd. De wintersporters onder ons weten wat dit betekent.

Nog niet genoeg gefeest?

De after party is in Club El Sombrero. Hier kun je doorgaan tot 04.00 uur. Het festival zelf duurt van 14.00 tot 01.00 uur.

Meer berichten