Lekke Band: Een stelletje knotsgekke muzikanten die zo'n beetje alles spelen.
Lekke Band: Een stelletje knotsgekke muzikanten die zo'n beetje alles spelen.

De Haoiboerkes warmen op

Hooge Mierde - Het is al weer enkele jaren geleden dat de Hooge Mierdse Haoiboerkes een weekend vóór carnaval een opwèrrumweekend hielden. Maar dit jaar is het 'opwèrrumweekend' terug van weggeweest. Weliswaar wordt het een kort weekend, maar het feest vindt weer wel plaats in een heuse feesttent op het Myrthaplein. Dat gaat gebeuren op zaterdag 3 februari.

Artiesten

Wat zou een Hooge Mierde opwèrrumweekend zijn zonder artiesten. Aanstaande zaterdag kan in Hooge Mierde gefeest worden met niemand minder dan Henk Bernard. En alsof dat niet genoeg is komen ook de podiumbeesten bij uitstek: Lekke Band. Een stelletje knotsgekke muzikanten die zo'n beetje alles spelen. Van AC/DC tot André Hazes en van Van Halen tot the Scène. En dan is er tussendoor nog af en toe een beetje ruimte voor dé feest-dj bij uitstek, dj Christian.

Het wordt dus weer één groot feest in Hooge Mierde. Een betere start voor carnaval komende week is nauwelijks denkbaar. Hopelijk heb je dus al een kaartje weten te bemachtigen. Zo niet, neem dan zo snel mogelijk contact op met een van de Hooge Mierdse horeca-ondernemers en kijk of er nog een kaartje beschikbaar is. Want vol = vol.

Informatie

De gezamenlijke Hooge Mierdse caféhouders, die dit opwèrrumweekend organiseren, wensen iedereen een gezellig feest toe. Degenen die op 3 februari naar de feesttent komen, moeten er wel rekening mee houden dat er géén pinautomaat in de feesttent is. Ook elders in Hooge Mierde is geen openbare pinautomaat aanwezig.

Meer berichten