Wilbert en Lesly Rombauts op safari. Foto gemaakt door Margo Subnel. Toon van der Aa en Maikel Rombauts kwam het spektakel later versterken als gorilla's.
Wilbert en Lesly Rombauts op safari. Foto gemaakt door Margo Subnel. Toon van der Aa en Maikel Rombauts kwam het spektakel later versterken als gorilla's.

Eén groot jungle-avontuur

Afgelopen weekend stond Steensel op zijn kop tijdens de Stinselse Avonden in gemeenschapshuis De Hölleken.

Steensel - Terwijl Kelly en Jelle als openingsact het nummer 'Welcome to the jungle' ten gehore brachten, werd gastheer Koen Romeijnders op hardhandige wijze de jungle ingesleurd. Daarna mocht hij de avond officieel openen en verder op de zijn bekende voortreffelijke manier aan elkaar praten, maar pas nadat Kelly de bekende tune uit de musical Lion King had laten horen. Als eerste gast mocht Kenny de Giegolo het podium betreden en hij deed dat niet geheel onverdienstelijk. Antoine van de Waardeburg, alias de gigolo, bood zich op voortreffelijke wijze middels visitekaartjes aan de gehele zaal aan. Dansgroepen variërend in leeftijd en verschillende stijlen maar perfect aangepast aan het thema jungle kwamen voorbij, prachtige choreografieën van Heidi Bergmans, Cynthia Mirani en Meira Kox. Het optreden van Mo-Jo en Co in zwart-wit kostuum kwam onder de blacklights heel erg goed uit de verf, het zag er heel professioneel en strak uit. Deze groep dames Inge van den Borne, Jose Meijer, Ingrid Theuws, Anke van Hout, Esther Kroone en Moniek van Hoof zijn inmiddels een vast onderdeel van de avond geworden. 'Iets nieuws', inmiddels niet meer helemaal nieuw, had ook dit jaar weer een hilarisch optreden. Maikel Rombauts, Wesley Janssen, Cas van der Aa en Stan Linders laten zien dat ze over het goeie Stinselse Avond virus beschikken door iets geweldigs neer te zetten. Op de tonen van 'Met de vlam in de pijp' betreedt T. Rukker vervolgens het podium. Meteen al bij het betreden van de ton heeft hij de gehele zaal aan het lachen. John van Bree liet middels deze ijzersterke buut zien en horen dat hij als tonprater enorm is gegroeid. Wilbert Rombauts en dochter Lesly gingen 'Op Safari' op de rug van draagnegers. Het werd nog mooier toen er ook nog 2 enorme gorilla's (Toon van der Aa en Maikel Rombauts) ten tonele verschenen. Daarna verscheen Cor Daat die op bezoek ging bij dokter Lichtvoet. Allerlei kwalen voerde ze aan om maar aandacht te krijgen van de dokter. Een prachtige sketch van Carolien en Frans van der Heijden.

Nu was het de beurt aan Aannemer Achmed. Compleet met speciekuip op de tonen van Y.M.C.A. kwam hij de zaal binnen." Ik kom voor een ton en laat er De Kuip voor schieten" was zijn eerste uitspraak en vervolgens betrad hij de ton. Met zijn Marokkaans accent weet hij iedere keer weer de lachers op de hand te krijgen, ook nu weer als ZZP'er Zelfstandige Zonder Projecten. Wederom een sterk optreden van Bart Elbers . De goeie stemming die al in de zaal hing werd velenmalen groter toen De Tobbers het podium opkwamen. Jordy van Doren, Stefan Coset en Robin Bouwmans zorgden voor een waardige afsluiter van een geweldige Stinselse Avond. Daarna mochten de toneelmeester Cor en Theo van den Broek het gordijn sluiten, een prachtige avond was teneinde.

Meer berichten