Voorstellingen zijn op 9, 10,16 en 17 maart, aanvang 20.00 uur in Cultureel Centrum De Kei te Reusel (kassa open vanaf 19.15 uur).
Voorstellingen zijn op 9, 10,16 en 17 maart, aanvang 20.00 uur in Cultureel Centrum De Kei te Reusel (kassa open vanaf 19.15 uur).

NRT presenteert 'Het Festival'

Reusel - Het Nieuw Reusels Toneel presenteert: 'Het Festival', een komisch blijspel van Ivo Maes. Na het succesvolle openluchtspektakel van vorig jaar: '1 voor allen, allen voor 1', wat 7 keer een uitverkochte tribune opleverde, heeft de Reuselse toneelvereniging dit jaar gekozen voor een blijspel, een feestje om te zien: 'Het Festival', van Ivo Maes, de Belgische allrounder die in het verleden diverse stukken van de vereniging heeft geregisseerd). Dit jaar is de regie in handen van Arjan Kruik en regie-assistent Alexander Reefman. Zij zijn bekend als twee van de vele spelers uit de succesvolle productie van vorig jaar).

Het blijspel

De kraaknette woning van Bob en Lily staat op een tweetal kilometer van de festivalweide van 'Eagle Rock'. Met alle overlast dienaangaande. Als wethouder van cultuur laat Bob dit rockfestival al jaren toe. Zijn vrouw Lily, dé kandidaat voorzitster van het buurtcomité, wil al die overlast definitief weg hebben. Het is overduidelijk dat vrouwlief thuis de broek draagt. Ze wendt dan ook alle mogelijkheden aan om dit festival te laten ophouden. Zelfs burgemeester Tuerlings zal het weten. En Bob, veel te braaf voor deze wereld, hij ondergaat dit alles. Toevallig, die bewuste namiddag komt een jonge griet aan de voordeur aanbellen met het dringende verzoek of ze even gebruik mag maken van de WC …Een rollercoaster komt van dan af op gang en is niet meer te stoppen. Voorstellingen zijn op 9, 10,16 en 17 maart, aanvang 20.00 uur in Cultureel Centrum De Kei te Reusel (kassa open vanaf 19.15 uur). Kaartverkoop via www.nieuwreuselstoneel.nl of bel +31 (0)497 712090

Meer berichten