En de cultuurprijs gaat naar.... NRT

Reusel - Afgelopen vrijdag heeft het Nieuw Reusels Toneel de eerste cultuurprijs 2017-2018 van Reusel-de Mierden gewonnen. Deze prijs is uitgereikt naar aanleiding van het openluchtspektakel '1 voor allen, allen voor 1' van het afgelopen jaar. De vereniging is hier ontzettend trots op. Natuurlijk hebben ze het niet alleen gedaan, maar met hulp van diverse lokale verenigingen en gastspelers. NRT wil dan ook iedereen bedanken die op hun gestemd heeft.

Het festival

De vereniging staat nu de vooravond van de première van het nieuwe stuk: 'Het Festival'. Het festival is een feestje om te zien. De kraaknette woning van Bob en Lily staat op een tweetal kilometer van de festivalweide van 'Eagle Rock'. Met alle overlast dienaangaande. Als wethouder van cultuur laat Bob dit rockfestival al jaren toe. Zijn vrouw Lily, dé kandidaat-voorzitster van het buurtcomité, wil al die overlast definitief weg hebben. Ze wendt dan ook alle mogelijkheden aan om dit festival te laten ophouden. Zelfs burgemeester Tuerlings zal het weten! En Bob, veel te braaf voor deze wereld, hij ondergaat dit alles.

Voorstellingen zijn op 9, 10,16 en 17 maart, aanvang 20.00 uur. in Cultureel Centrum De Kei te Reusel (kassa open vanaf 19.15 u). Kaartverkoop via 't Schouw: www.nieuwreuselstoneel.nl of bel naar telefoonnummer +31 (0)497 712090.

Meer berichten