Ilse v. Kemenade (Eersel), Jules v.d. Heijden (Gemert), Dennis v.d. Boomen (Reusel) en Cyrill Teeuwen (Roggel). Foto: Michael Teeuwen
Ilse v. Kemenade (Eersel), Jules v.d. Heijden (Gemert), Dennis v.d. Boomen (Reusel) en Cyrill Teeuwen (Roggel). Foto: Michael Teeuwen (Foto: Michael Teeuwen)

Kempische krachten naar WK E-Hockey

Eersel/Reusel - Van maandag 24 september tot en met zondag 30 september vindt het WK E-Hockey plaats in het Italiaanse Lignano Sabbadior. Nederland is op dit moment de nummer één van de wereld en huidig wereld- en Europees Kampioen. Er wordt gespeeld in twee poules en Nederland is ingedeeld bij de teams van USA, Zwitserland en Italië. In de andere poule zijn België, Duitsland, Australië en Denemarken ingedeeld.De wedstrijddagen zijn donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Na de training van het NL E-Hockeyteam werd zondag 4 maart de selectie voor het WK E-Hockey bekendgemaakt. Ilse van Kemenade uit Eersel en Dennis van den Boomen uit Reusel zitten beiden in de selectie. Ilse van Kemenade en Dennis van den Boomen spelen allebei in het eerste team van de Eindhovense GP Bulls. Met nog zes wedstrijden te gaan en acht punten voorsprong op de nummer twee zijn de GP Bulls alweer aardig op stoom om kampioen van Nederland te worden. Voor de deelname aan het WK is het E-Hockey team op zoek naar sponsors want het team wil zich optimaal voorbereiden en ook de reis naar Italie moet worden bekostigd. Sponsors zullen vermeld worden op de website van het Nederlands Powerchair Hockeyteam. Sponsors die het E-hockey team een warm hart toedragen kunnen contact opnemen met Ilse van Kemenade (tel: 0631786281) of Dennis van den Boomen (tel: 0618186472)

Meer berichten