Foto: Thijs van der Zanden
Kempenaer 35 jaar geleden

De Kempenaer 35 jaar geleden

Radio Spooky in Hapert

Door Thijs van der Zanden

Hapert - 4 april 1983. Radio Spooky was die week 1 jaar in de ether. Dat werd gevierd met optredens van verschillende bekende artiesten. Café Centraal in Hapert zat stampvol, al maanden ervoor waren de kaarten voor die echte Spooky-avond uitverkocht. Het was een zeer gemengd gezelschap wat Centraal bevolkte. De 72-jarige piraten-oma, mevrouw Verbaandert uit Bladel was de oudste maar er waren ook heel wat jeugdige fans. In een prima sfeer traden Jo Hoogendoorn, van Munne Witpen, de Funny Girls, Sonja uit België en John Spencer op. Ook Ad Wouters liet zien dat hij het publiek kon bezighouden. Vooral John Spencer was het evenement van de avond, 40 minuten lang bracht hij in een razendsnel tempo onvervalste rockers. Hij trad ook op samen met de Funny Girls, zie foto. Dat was helemaal je van het voor het publiek, dat vanuit Eersel, Reusel en Bladel naar Hapert was gekomen om dit feest samen met radio Spooky te vieren. Ook de inmiddels 12 piratenzenders uit Hapert vierden het feest tot in de late uurtjes mee.

Wat gebeurde er die week nog meer

- Vanwege het 60 jaar bestaan van EFC uit Eersel roept de club op namen in te sturen om het sportpark een mooie naam te geven. Ook werden er tal van activiteiten aangekondigd om het jubileum te gaan vieren.

- In de tweede week van de Engelse paasvakantie kwamen twee selectieteams voetballen tegen de junioren-elftallen van Reusel Sport B1 en C1. Surray is 'n Engels graafschap dat ten zuiden van Londen ligt.

- Op zondag 10 april startte de Reuselse Rijvereniging Jeanne 'd Arc het nieuwe seizoen met een concours Hippique. Het concoursterrein was ook dat jaar weer gelegen aan het Beleven te Reusel.

Meer berichten