Een sportieve uitdaging, emotionele ontlading en bovenal een unieke ervaring!
Een sportieve uitdaging, emotionele ontlading en bovenal een unieke ervaring!

Eén keer niet machteloos toekijken

Wat Alpe d'HuZes inhoudt, hoeft niet meer uitgelegd te worden en dat het nog steeds hard nodig is om geld in te zamelen voor het KWF ook niet. Maar wat wél aandacht mag krijgen zijn 4 jonge mannen, die maandenlang alles op zij zetten om hun steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker.

Reusel - Geert, Luc, Mart en Roel voelen een grote behoefte om symbolisch iets te doen voor alle familie, vrienden en bekenden die te maken hebben (gehad) met kanker. Helaas blijft deze verschrikkelijke ziekte hen achtervolgen. Lees hun indrukwekkende verhalen op https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/veevoedersvanhengel en je begrijpt wat deze mannen motiveert om Alpe d'HuZes te fietsen en geld in te zamelen. Zij zijn veel te jong, veel te vaak met kanker in aanraking gekomen en komen nu in actie.


Wat hen uniek maakt, is de enorme gedrevenheid om het samen tot een succes te maken. Natuurlijk is geld inzamelen het doel, maar met z'n 4-en één dag knallen op die berg zal zeker voor een emotionele ontlading zorgen. Maar hoe mooi is het, om in de woorden van Mart te spreken, om er met z'n vieren naar toe te werken en samen 'kapot' te gaan om vervolgens voldaan terug te kijken op een unieke ervaring. Dat is waar ze voor gaan. Door zes keer de berg te beklimmen, hebben ze voor één keer het gevoel dat ze iets kunnen doen in plaats van machteloos toekijken.

Benefietskoers

Ze laten niets aan het toeval over. Er wordt getraind met een officiële trainer, fietsen en fietsvoeding zijn aangeschaft, sponsorpakketten samengesteld, statiegeldacties opgezet en als klapper op de vuurpijl vindt er op 21 april een Benefietskoers met een gezellige afterparty plaats. En ook daarin zijn de mannen enorm gedreven om dit tot een groot succes te maken. Met afstanden van 30-50-100 kilometer is de fietstocht voor iedereen toegankelijk. En na de fietstocht hoef je niet naar huis. Er is eten en drinken, live muziek van trio Vier is teveul en Plain Acoustics en een fantastische loterij met mooie prijzen. Voor de kinderen is er een luchtkussen. Geen zin om te fietsen maar wel in een gezellige avond waarop je ook nog eens bijdraagt aan het KWF? Dan ben je 's avonds van harte welkom!


Tot slot geeft Roel aan dat het goed weer wordt op 21 april. Dus stap allemaal op de fiets of kom naar de benefietavond. Je doet er deze fantastische heren en het KWF een groot plezier mee. Voor meer informatie, donaties en opgave:

www.teamvanhengel.nl

Meer berichten