Dankzij de gunstige planning van deze festiviteiten, zo vlak voor het weekend, gaat Lage Mierde je 2 volle dagen trakteren op muzikaal en cultureel vermaak.
Dankzij de gunstige planning van deze festiviteiten, zo vlak voor het weekend, gaat Lage Mierde je 2 volle dagen trakteren op muzikaal en cultureel vermaak.

Muzikaal en cultureel vermaak

Het voorjaar is in volle gang, de vakanties worden gepland en daar hoort bij een feestje in Lage Mierde. Nacht voor Oranje gaat dit jaar een bijzonder feestje worden. Onze Willem wordt 51 en dat zal Lage Mierde en omstreken weten.

Lage Mierde - Dankzij de gunstige planning van deze festiviteiten, zo vlak voor het weekend, gaat Lage Mierde je 2 volle dagen trakteren op muzikaal en cultureel vermaak. De organisatie heeft wederom een fantastisch programma in elkaar weten te zetten met muzikaal entertainment voor jong en oud.

26 april
Nacht voor oranje 2018

Dit jaar zijn er weer 7 fantastische optredens in de tent op het dorpsplein. Het evenement begint dit jaar om 19.00 uur met Popstoned die de avond gaat aftrappen. Hierna zal Monkeys for a month en The Rumble Rousers het publiek gaan vermaken. Valice, de band die vorige jaar de juryprijs mee naar huis nam, zal dit jaar op het grote podium zijn debuut gaan maken! Ook zullen Ten-Hut en dj Sam de tent weer op zijn kop gaan zetten. Dit jaar blaast de cover feestband KaramBAM het dak eraf als afsluiter. Om de avond goed te beginnen is het van 19.00 tot 20.00 uur happy hour, dus zorg dat je er op tijd bent.

27 april
Koningsdag 2018

Op Koningsdag 27 april gaat het feest vanaf 16.00 uur verder met maar liefst 11 verschillende regionale bands. Tussen 20.00 en 22.00 uur is er de mogelijkheid om je muzikale ambities en talenten te tonen aan het publiek. Onder begeleiding van de getalenteerde band Say Keys krijg je de mogelijkheid om te zingen, gitaar te spelen of te drummen. Wil je alleen in de spotlight staan dan is dat top, maar ook samen met een vriend of vriendin wordt zeker gewaardeerd. Voor meer info en aanmelden, kijk op de website www.nachtvoororanje.nl of bekijk de facebookpagina www.facebook.com/nachtvoororanje.

Rond 22:00 uur is er dit jaar als afsluiter de geweldige Belgische band Swizzle.

Meer berichten