Zondagavond 20 mei belooft weer een echte Hollandse avond te worden, met optredens van Raymon Hermans, Django Wagner (foto) en de Lawineboys.
Zondagavond 20 mei belooft weer een echte Hollandse avond te worden, met optredens van Raymon Hermans, Django Wagner (foto) en de Lawineboys.

Pinksterfeesten in Westelbeers

Drie dagen feestvieren en tegelijkertijd een goed doel steunen, dat kan al jaren tijdens de Westelbeerse Pinksterfeesten. Ook de opbrengst van de 48e editie komt weer geheel ten goede aan de Westelbeerse schoolbus. In het pinksterweekend van 19, 20 en 21 mei valt er in en rond de feesttent aan de Broekeindsedijk voor jong en oud weer van alles te beleven. De zaterdag- en zondagavond zijn alleen toegankelijk vanaf 17 jaar.

WESTELBEERS - Zaterdag 19 mei zullen de Pinksterfeesten geopend worden door dé live sensatie van dit moment: Baby Blue. Baby Blue bestaat uit vijf jongemannen van wie bij elk optreden hun energie en enthousiasme overslaan op het publiek. Vanaf de eerste minuut worden de toeschouwers geraakt door de aanstekelijke muziek en staat de hele tent op zijn kop.

Op eerste pinksterdag gaat om 14.30 uur de kindermiddag van start. Met diverse activiteiten, een loterij en feestDJ Joey, zal het de kinderen aan niets ontbreken. De toegang voor deze middag is gratis.

Hollandse avond

Zondagavond 20 mei belooft weer een echte Hollandse avond te worden, met optredens van Raymon Hermans, Django Wagner en de Lawineboys. Sinds zijn jonge jaren staat er één ding centraal in het leven van Raymon Hermans en dat is muziek. Het zingen en entertainen is zijn passie. Zijn pakkende tracks met de stevige en dansbare beats worden dan ook door heel Nederland gedraaid door vele Dj's.

Er zijn artiesten, die in het rijke bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten, die met heel veel gevoel kunnen zingen. Zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert het beste van deze twee werelden. Bovenal is hij authentiek.

Wie de Lawineboys niet kent of niet weet wat ze doen, kan eigenlijk blindelings op de naam af gaan.

De avond begint om 20.30 uur. Voor, tussen en na de optredens zal DJ Ruben Sosa tot 01.00 uur van zich laten horen. Ook deze feestavond is toegankelijk vanaf 17 jaar.

Rommelmarkt

Op maandag 21 mei, tweede pinksterdag, begint om 10.30 het eigenlijke volksfeest. Op en rond het feestterrein aan de Broekeindsedijk zullen de kraampjes dan weer opgesteld staan zodat de bekende Westelbeerse rommelmarkt weer van start kan gaan. De entree is 2 euro.

Kaarten voor de zaterdagavond en zondagavond zijn 10 euro en te verkrijgen bij Café de Zwaan in Middelbeers; Café-Cafetaria de Hoeve eveneens in Middelbeers; De Kerk in Oostelbeers, Eetcafé Kerkzicht in Diessen en Café 't Kroegske in Spoordonk.

Voor info: www.pinksterfeestenwestelbeers.nl

Meer berichten