Fotoclub Lucifer nodigt aspirant-leden uit voor een trip naar Insel Hombroich.(foto Ton van de Vorst)
Fotoclub Lucifer nodigt aspirant-leden uit voor een trip naar Insel Hombroich.(foto Ton van de Vorst) (Foto: Ton van de Vorst)

Met fotoclub Lucifer naar Hombroich

VESSEM - De Vessemse fotoclub Lucifer is een club van amateurfotografen met uiteenlopende voorkeuren wat fotografie betreft. Sommige leden zijn intensief met fotografie bezig, anderen beperken zich tot fotograferen in de vrije tijd, de ene fotograaf heeft een passie voor techniek, de andere is meer geïnteresseerd in de artistieke of documentaire beeldkwaliteit. Een ding hebben ze gemeen en dat is de liefde voor het beeld, iedereen wil in zijn eigen genre aansprekende foto's maken. De mooiste foto's laten ze zien op hun expositie tussen Kerst en nieuwjaar in gemeenschapshuis d'n Boogerd. Elk jaar organiseert de club een uitstapje naar een fotogenieke plaats in de buurt. Dit jaar gaat de club op 14 juli naar Museum Insel Hombroich, een openluchtmuseum met een oppervlakte van 21 hectare in de buurt van Neuss.

Fotoclub Lucifer heeft ruimte voor ongeveer vijf nieuwe leden en het leek haar een goed idee om aspirant-leden uit te nodigen voor de trip naar Insel Hombroich. Geïnteresseerden kunnen dan kennismaken met de leden, praten over fotografie en hun interesses en vooral ook foto's maken. Na afloop is het altijd interessant om te zien hoe de eigen foto's zijn geworden, maar vooral ook wat de andere fotografen ervan hebben gemaakt. Iedereen heeft hetzelfde gezien maar komt toch met andere foto's thuis.

Aanmelden: Richard Coppoolse r.coppoolse@upcmail.nl of via: www.fotoclublucifer.nl

Meer berichten