Fotograaf: Loens Media
Fotograaf: Loens Media

Guido Weijers trapt nieuw seizoen af

Guido Weijers trapt het nieuwe theaterseizoen van Theater de Kattendans af. Op woensdag 5 én donderdag 6 september speelt Weijers een try-out van zijn Oudejaarsconference 2018. De maand september wordt verder ingevuld door Regisseuse en choreograaf Cecilia Moisio en de momenteel bekendste stylist van Nederland, Fred van Leer.

Cecilia Moisio
27 september 20.15 uur

Regisseuse en choreograaf Cecilia Moisio en zangimprovisator Ineke Vandoorn onderzoeken structuren van macht en kritiek in hun duet 'I Can See Myself Through Your Eyes'. Vandaag de dag wordt iedereen geacht een mening te hebben. Tegelijkertijd maken moderne communicatiemiddelen het makkelijker om uw mening te delen. Deze paralellen creëren een uitdaging, zeker voor een kunstenaar: hoe gaan we om met de constante stroom van meningen en kritieken? En veranderen we ons gedrag als we weten dat we worden bekeken?
Fred van Leer
29 september 20.15 uur

De voorstelling 'Leer van Fred Live' is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Het wordt een hilarische avond uit voor de nieuwsgierige vrouw die the do's and dont's wil weten qua kleding, die tips en tricks wil horen of haar eigen verhaal wil vertellen. Want Fred van Leer luistert en adviseert.
Reserveren kan al via www.kattendans.nl.

Meer berichten