Zaterdag 9 juni van 11.00 tot 17.00 uur zijn families en geïnteresseerden welkom om een kijkje te nemen in de keuken van het Kempisch bedrijfsleven en de bruisende arbeidsmarkt in de regio.
Zaterdag 9 juni van 11.00 tot 17.00 uur zijn families en geïnteresseerden welkom om een kijkje te nemen in de keuken van het Kempisch bedrijfsleven en de bruisende arbeidsmarkt in de regio. (Foto: )

Nieuwste innovatie op Kempen Tech

Foodtech en automatisering

Van de redactie

Foodtech, automatisering en e-commerce. Ontdek de nieuwste innovaties op KempenTech. Vrijdag 8 en zaterdag 9 juni presenteren Kempische bedrijven zich op KempenTech, het techniekevenement op het Kempisch Bedrijvenpark tijdens de Dutch Technology Week . Vooruitstrevende bedrijven laten hun technische specialismen, innovaties en nieuwste machines zien. Hun topprestaties staan tijdens KempenTech in de spotlight voor een breed publiek.

HAPERT - Vrijdagmiddag organiseert het Kempisch Ondernemersplatform (KOP) een symposium voor alle bedrijven uit de Kempen die lid zijn van een ondernemersvereniging. Dit jaar is het thema e-commerce. Twee Kempische ondernemers, Hanny Arens van bedandbreakfast.nl en Kees Koolen, oprichter van Booking.com delen hun succesverhalen tijdens het symposium. Beide ondernemers hebben een boeiend verhaal over het opzetten van een succesvol en innovatief internetbedrijf.

Op vrijdag en zaterdag presenteren ruim veertig Kempische bedrijven zich aan jong en oud, waaronder het bedrijf Inno-Tec uit Riethoven. Dit bedrijf is specialist in plaatbewerking en verspanen. Vanwege de sterke groei en hun vacatures presenteert het bedrijf zich op KempenTech en de Banenbeurs van Werken in de Kempen. BioBoost is aanwezig op KempenTech om bedrijven in de Kempen te leren kennen die een bijdrage kunnen leveren aan de verwerking van agrofoodreststromen. VMB Automation uit Eersel is gespecialiseerd in automatisering en besturingstechniek. Bezoekers van KempenTech mogen de handen uit de mouwen te steken en ervaren hoe leuk besturingstechniek is. Daarnaast wisselt het bedrijf graag innovatieve ideeën uit met andere Kempische (techniek-)bedrijven.

Op www.kempentech.nl worden alle bedrijven die deelnemen aan KempenTech gepresenteerd.

Banenbeurs

Carrièremogelijkheden zijn er te over op de Werken in de Kempen Banenbeurs. Tientallen werkgevers uit de regio zijn er aanwezig om nieuwe medewerkers aan te trekken. Andersom kunnen werkzoekenden een CV check laten doen, profielfoto's laten maken door een professionele fotograaf, rondneuzen in het enorme vacature-aanbod en potentiële werkgevers de hand schudden.

Zaterdag 9 juni van 11.00 tot 17.00 uur zijn families en geïnteresseerden welkom om een kijkje te nemen in de keuken van het Kempisch bedrijfsleven en de bruisende arbeidsmarkt in de regio. Geïnteresseerde werkgevers kunnen zich nog aanmelden via info@werkenindekempen.nl of via 0497-210026.

Meer berichten