Foto:

Hoogste punt Plonderijen gevierd

Het hoogste punt van de bouw van het appartementengebouw aan de Plonderijen in Reusel werd vrijdag 25 mei gevierd met friet en snacks voor het bouwteam en het bouwpersoneel van Bouwbedrijf J.A. van Gisbergen. Deze lunch werd getrakteerd door Woningstichting de Zaligheden (WSZ).Het appartementengebouw met 18 sociale huurappartementen, dat ontworpen is door Keeris Architecten uit Eersel, bestaat uit twee woonlagen.

Reusel - Op de begane grond bevinden zich acht appartementen en de bergingen. De verdieping kent 10 appartementen. WSZ verwacht de appartementen in het vierde kwartaal van dit jaar op te leveren. In het voorjaar hebben geïnteresseerden zich bij WSZ in kunnen schrijven voor de appartementen. De grote interesse in de woningen heeft er voor gezorgd dat deze snel verhuurd waren. Enkele weken voor de oplevering worden de toekomstige bewoners door WSZ nog uitgenodigd om een kijkje in hun nieuwe woning te nemen. Behalve een kijkje in hun nieuwe onderkomen is dit voor de bewoners ook een moment om kennis te maken met de buren en vragen te stellen en beantwoord te krijgen in de aanloop naar de oplevering.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van het appartementengebouw aan de Plonderijen in Reusel? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief op www.wsz.nl.

Meer berichten