Slagwerkgroep. Foto: Stijn Leijten
Slagwerkgroep. Foto: Stijn Leijten (Foto: Stijn Leijten)

Kunst Adelt laat van zich horen

Van de redactie

Zomeravondconcert

Kunst Adelt gaat bijna op vakantie, maar niet voordat ze nog een keer van zich laten horen tijdens het Zomeravondconcert, dit jaar met een iets andere opzet.

Hapert - Zoals gewoonlijk spelen het harmonieorkest, de slagwerkgroep en Hiddit vlotte eigentijdse nummers op het concert.

Deze keer worden hieraan ook nummers met zang toegevoegd. Anneli Verhees, al jaren trouw lid van Kunst Adelt zal samen met het orkest en begeleiding van toetsenist Bernd van den Bos enkele nummers zingen. Daarnaast is Kunst Adelt dit jaar gestart met een project in samenwerking met basisschool het Palet. Tijdens dit project hebben alle leerlingen de kans gehad om verschillende muziekinstrumenten uit te proberen en te beoefenen. De leerlingen die gekozen hebben verder te gaan vormden samen een unieke en gezellige groep: De blazersklas. De kinderen zijn zeer enthousiast over dit project en laten dit graag aan je horen. Ben je benieuwd wat deze jonge muzikanten al in hun mars hebben? Kom dan zeker niet te laat!

Een jaarlijks terugkerend onderdeel van het zomeravondconcert is het huldigen van onze geslaagde leerlingen. Kunst Adelt is uiteraard trots op de prestaties van de leerlingen en laten die waardering graag blijken voor een groot publiek. En niet te vergeten: Wie verdient dit jaar de Cees Eliëns-award? Deze award wordt uitgereikt aan iemand binnen de vereniging. Een nauw betrokken persoon die altijd klaar staat om de handen uit de mouwen te steken. Wil jij weten wie dit jaar deze award mag ontvangen? Zorg dan dat je erbij bent op 2 juli.

Al met al een avond die je niet mag missen voordat de zomervakantie ingaat, voor jong en oud! Het zomeravondconcert vindt plaats op 2 juli om 19.00 uur. Je kunt Kunst Adelt vinden en horen op het plein bij het Alexanderhof in Hapert rondom de kiosk. Bij slecht weer wordt het verplaatst naar de grote zaal van Den Tref. De toegang is gratis.

Meer berichten