Vrijdag 30 november, 19.00 – 01.00 uur. Zaterdag 1 december, 14.00 – 01.00 uur. Afterparty in El Sombrero tot 04.00 uur. Tickets:Tickets zijn online verkrijgbaar op elsomopenair.nl. Vrijdag ticket | € 14,50. Zaterdag ticket | € 21,50. Combi ticket | € 29,50. Combi groepsticket (7+1 gratis) | € 25,80
Vrijdag 30 november, 19.00 – 01.00 uur. Zaterdag 1 december, 14.00 – 01.00 uur. Afterparty in El Sombrero tot 04.00 uur. Tickets:Tickets zijn online verkrijgbaar op elsomopenair.nl. Vrijdag ticket | € 14,50. Zaterdag ticket | € 21,50. Combi ticket | € 29,50. Combi groepsticket (7+1 gratis) | € 25,80 (Foto: Pixabay)

Een warm festival in de winter

Nick de Laat

Elsom Winterfestival in Reusel

Twee area's, een winterse setting, lekker eten en een line up voor jong en oud! Op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december is het twee dagen feest op festival terrein de Wilgenspot in Reusel.

Reusel - Na drie edities van Elsom Open Air in de lente, staat de eerste editie van het winterfestival voor de deur. Een tweedaags evenement voor een brede doelgroep. Waar Elsom Open Air hoofdzakelijk in de open lucht plaatsvindt is de wintereditie overkapt, sfeervol ingericht en verwarmd. Buiten is er ruimte voor een kampvuur, speciaal bieren en lekker eten. Elsom Winterfestival heeft als doel toegankelijk te zijn voor iedereen vanaf 18 jaar. Een gevarieerd programma voor een brede doelgroep. Leeftijd is een bijzaak, sfeer en gezelligheid is de bindende factor! Het wordt feest in de twee verschillende tenten! Waar het hoofdpodium vooral voorziet in landelijk bekende acts en dj's wordt de tweede area muzikaal gezien verzorgd (hosting) door een tweetal concepten. Net even anders maar een goede aanvulling op het programma van het hoofdpodium.

Vrijdag 30 november

Een hoog live-gehalte en herkenbaarheid staat centraal op vrijdag. Een hit explosie met muziek uit de jaren 80' tot hits van nu. Het programma op het hoofdpodium bestaat uit: House of Rock, een live band die de hits uit de 90's vertaald in een rock jasje oftewel een tribute to 90's house! Pak daarbij een live optreden van Def Rhymz voor een goede dosis gekkigheid en Q-Music The Party maakt de avond compleet.

Wintercafé met Champaign Safari!

Wie in de regio de naam Champaign Safari hoort denkt aan, gezelligheid, dansbaar, ongein en vrouwvriendelijk. Het concept, wat door de mannen van dj-act Aap uit de mouw in het leven geblazen is heeft inmiddels verschillende uitverkochte edities achter de rug. Tijdens Elsom Winter Festival hebben ze bevriende acts als: Fab X Paans, Bobby Fresh, La Bunga en Ardistic uitgenodigd.

Zaterdag 1 december

De dansplaatjes van nu, meezingen op hitjes, knallen en een knipoog naar vroeger zijn de woorden die de line-up van zaterdag het beste omschrijven. Een vol programma met onder andere: Snollebollekes, Yung Felix, Zanger Kafke, Puinhoop Kollektiv, Ruthless B2B Daani, K-liber (lekker viben!)- Smerrig Diskjochies, Buren van de Brandweer, Raymon Hermans, Aap uit de Mouw en vele anderen!

Wintercafé met Disco Snolly!

Terug naar de klassiekers uit de 70's & 80's met af en toe een hippe plaat met disco-invloeden tussendoor, dat is Disco Snolly! De Dj's van Snolly hebben allemaal haar eigen disco expertises: de één laat je genieten van de beste vinylplaten, de ander draait de grootste klassiekers en hits achter elkaar met als doel meezingen! Met te gekke shows op Paaspop, de Tilburgse kermis en de Kool & The Gang afterparty mag je Disco Snolly niet missen op Elsom Winter Festival. Play that funky music and feel the love!

Meer berichten