Foto:

Twee podia, twee bands en een groot aantal hits

Van de redactie

Maar liefst twee bands, 'Multiple Choice' en 'gOn' zullen deze avond non-stop muziek gaan maken op 2 podia. Het moet een groot dansspektakel gaan worden voor jong en oud.

Steensel - Oude maar ook huidige hits zullen tijdens deze unieke avond voorbij gaan komen. Hoe lang is het voor velen niet geleden dat je nog eens heerlijk hebt kunnen dansen en swingen met een live band, een reden temeer deze avond te noteren in je agenda.

Multiple Choice

Coverband Multiple Choice werd in 1986 opgericht. De bezetting is als volgt: Carl Smetsers (zang en keyboards), Arthur Morpey (zang en bas), Carlo Leijten (zang en drums) en Lowie Seuntjens (zang en gitaar). Tot 1992 speelde Multiple Choice in binnen- en buitenland maar ook in de regio in de destijds bekende discotheken en zalen en op de Kempische kermissen. Aan optredens geen gebrek. Het gebeurde dat de band zo'n vijfentwintig optredens per maand had. De vrije dagen moest dan worden gerepeteerd om het voornamelijk top-40 repertoire actueel te houden.

Begin jaren negentig werd met een laatste afscheidsoptreden in Den Tref in Hapert de band opgeheven en gingen de bandleden ieder hun eigen weg in andere formaties. Maar in 2015 kwamen de leden nog een keer bij elkaar voor een reünie-optreden en dat beviel zo goed dat besloten werd een doorstart te maken.

Feestband gOn

De band gOn timmert de laatste tijd behoorlijk aan de weg en verschijnt met regelmaat op diverse gelegenheden. Ze hebben een behoorlijk breed repertoire en maken van elk optreden een geweldig feest. Zo zullen ze zaterdagavond 17 november ook verschillende hitnummers laten horen van onder andere Tina Turner, Keane, Maroon 5, The Scene en nog veel meer.

De band bestaat uit: Egbert Daal gitaar, Piet van de Hurk bas, Piet Hakkens drums en zang, Albert van Boekel toetsen en zang, Jeroen Looijen op de toetsen en Sabrina van der Straaten gitaar en zang.

Meer berichten