Foto: Kees Martens

Gouden bruidsparen vieren feest

Feestelijke bijeenkomst Gouden Bruidsparen
 
Vrijdagmiddag 30 november kwamen 54 gouden echtparen samen in het gemeentehuis van Eersel. Burgemeester Joseph Vos was verrast dat zoveel inwoners gehoor hadden gegeven aan zijn uitnodiging. Hij verwelkomde iedereen hartelijk: "U bent allemaal 50 jaar bij elkaar. Babyboomers, velen na maar ook tijdens de Tweede Wereldoorlog geboren. Een tijd met voor- en tegenspoed en veel (technologische) ontwikkelingen. U heeft een hoop meegemaakt en ik hoop dat u nog vele jaren samen er tegenaan kunt."
 
Tijdens een gezellig samenzijn blikte de burgemeester terug op hun trouwjaar: 1968. Een jaar waarin veel is gebeurd. Denk aan de moord op Martin Luther King en Robert Kennedy, maar ook leuke momenten als de winst van Jan Janssen van de Tour de France, de eerste kleurentelevisie en de eerste aflevering van de Fabeltjeskrant.
 
De gasten haalden samen veel herinneringen op tijdens een hapje en drankje. Ook was er live muziek en waren er beelden te zien die teruggingen naar 1968. Het was een zeer geslaagde en sfeervolle middag.

Meer berichten