Plork en de aannemers.
Plork en de aannemers. (Foto: )

Carnaval

Opwèrrumen voor carnaval

Hooge Mierde - In het Haoiboerenrijk Hooge Mierde bereiden ze zich goed voor op carnaval. En bij een goede voorbereiding past een goede warming-up. Daarom zetten ze in het weekend vóór carnaval een feesttent op het Myrthaplein in Hooge Mierde en houden ze daar op zaterdag 23 februari hun 'opwèrrumweekend'.

Het belooft een stevige warming-up te worden, want in de gezellige feesttent kunnen bezoekers feesten met niemand minder dan de band Plork en de Aannemers en zanger Alex. En dan is er ook nog dj Christian, dus dat belooft een mooie zaterdag gaan te worden.

Toegang

Het Myrthaplein (en dus ook de tent die daar zal staan) is beperkt van omvang. Het is dus van belang om zo snel mogelijk een toegangskaartje te bemachtigen voor deze avond. In voorverkoop kost dat slechts 12,50 euro en daarvoor kun je terecht bij een van de Hooge Mierdse horeca-ondernemers. Op zaterdag 23 februari loop je het risico dat de tent vol is en dat je dus niet meer binnen mag. Maar ook is een kaartje dan duurder (15,00 euro). En het kan allemaal nóg voordeliger. Want je kunt ook een combikaart kopen, waarmee je op 23 februari terecht kunt in de feesttent, maar waarmee je ook toegang hebt op zaterdag 2 maart in gemeenschapshuis De Schakel in Hooge Mierde. Die zaterdag zijn daar 's middags The Party Brothers al aanwezig samen met dj Christian en dat feest loopt dan vanzelf door in de avond met optredens van DJ Crew on Tour en Lanterfantje. Zo'n combikaart kost slechts 17,50 euro. Meld je dus snel bij Café Den Hoek, Gemeenschapshuis De Schakel, Eethuis 't Dörp of café De Bijenkorf in Hooge Mierde, want dáár kun je de kaartjes halen.

Meer berichten