Het bekende BZB zal acte de présence geven.
Het bekende BZB zal acte de présence geven. (Foto: )

NeterPop wordt omgetoverd tot NeterFest

Van de redactie

Na twintig jaar heeft het jaarlijkse Neterselse muziekfestival NeterPop een nieuwe naam: NeterFest. Een naam die precies zegt waar het op vrijdag 12 april om draait: een gezellig muziekFEEST met een hoog ons-kent-ons-gehalte, een lage entreeprijs en veel gezelligheid.

Netersel - Wie met vrienden wil hangen, luisteren naar lekkere muziek en een drankje doen, zit als vanouds goed bij NeterFest. In de grote feesttent aan de Polderdijk in Netersel treden op 12 april zes regionale, nationale en zelfs internationaal bekende acts op. Zij gieten volle emmers feest uit over het publiek. Traditioneel opent een lokale band het festival. Dit jaar is dat de Kempische formatie PYRO, een jonge band bestaande uit drie gitaristen, zang en een stevige ritmesectie. Hun sound is zo krachtig en herkenbaar dat je meteen wilt gaan meezingen. Met Lyllyck speelt ieders favoriete feestband in ieders favoriete feesttent. Ze spelen covers die niemand verwacht maar iedereen kent, en hits waarvan je eigenlijk niet wilt toegeven dat je er gek op bent.

Op z'n kop

Henk Dissel hoeft eigenlijk geen introductie. Zijn nummer 'Het Cafeetje' is op dit moment een grote hit in de Nederlandse kroegen, maar natuurlijk heeft hij veel meer meezingers in zijn repertoire.

Ook de PartyFriex zijn aanwezig. Met een hoog carnavalsritme weten zij iedere tent op z'n kop te krijgen.

De vijfkoppige spektakelband BZB, die al twee keer eerder optrad, sluit NeterFest knallend af. Uiteraard zullen zij ook 'Koning Pintenman' ten gehore brengen. Dj van de avond is Martin V. Hij houdt voor, tijdens en na de optredens de stemming erin.

Kaarten kopen

De voorverkoop voor NeterFest startte onlangs. Kaarten zijn online te koop op www.neterpop.nl en bij Nummer 16 in Bladel. In de voorverkoop kosten deze 12 euro en aan de tent 15 euro, mits nog beschikbaar. Toegang vanaf 18 jaar. Neterpop is ook te vinden op Facebook en Twitter (@Neterpop). Kijk ook op

www.neterpop.nl

Meer berichten