De heer Van de Kimmenade met zijn vrouw en burgemeester Joseph Vos.
De heer Van de Kimmenade met zijn vrouw en burgemeester Joseph Vos. (Foto: )

Van de Kimmenade geëerd

Eersel - De heer A.M.L. (Ad) Van de Kimmenade uit Eersel is op zondag 31 maart benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding werd hem uitgereikt door burgemeester Joseph Vos bij voetbalvereniging EFC Eersel.

De heer Van de Kimmenade ontving deze onderscheiding voor al zijn vrijwillige activiteiten op het terrein van de voetbalsport. Hij heeft een zeer grote bijdrage geleverd aan voetbalvereniging EFC Eersel en doet dit nog steeds. De heer Van de Kimmenade is sinds juli 1990 lid en zette zich meteen in als vrijwilliger. Eerst al jeugdvoorzitter en later als secretaris en vicevoorzitter in het hoofdbestuur. Deze functie vervult hij nog steeds met veel passie. Ook zette hij zich in voor verschillende commissies en werkgroepen en als scheidsrechter.

De betrokkenheid bij EFC en zijn grote bijdrage en kundigheid in bestuurlijke taken voor het voetbal, heeft er toe geleid dat de heer Van de Kimmenade al vele jaren actief is voor de Nederlandse Katholieke Sportbond-Voetbal. Daarnaast ook nog voor de KNVB en de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV).

Het zijn deze vrijwillige activiteiten waarvoor de heer Van de Kimmenade is gekwalificeerd als 'iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd'.
Van harte gefeliciteerd!

Meer berichten