Thomas Pieters in de deuropening van het Kasteel Helmond.
Thomas Pieters in de deuropening van het Kasteel Helmond. (Foto: )

Inspirational Dinner 2019 tegen kanker, in Kasteel Helmond

Vele mensen dromen van een wereld waarin niemand meer doodgaat aan kanker. Maar daar is geld voor nodig. Het Alpe d'HuZes team Blaal2BeatCancer verzorgde deze week een inspirational dinner in het kasteel in Helmond.

HELMOND - Het werd een avond waarop een belangrijke stap is gezet richting deze droom. Een avond waarop de gasten een gevarieerd programma kregen: een 4-gangen menu van Jermain de Rozario, een optreden van Eric Mijnster en Marlon Kicken, maar ook ze werden ook met de neus op de feiten gedrukt door een verhaal van Joke en Ferry die vertelden over hun zieke dochter. De opening van de avond was op de binnenplaats waar oud-stadskunstenaar Thomas Pieters de gasten trakteerde op zijn droom die uitkwam, namelijk zijn nummer 'Mijn Brabantse Hart'.

Sponsoren

Zo'n avond organiseren was niet mogelijk geweest door de vele sponsoren die geholpen hebben: Sligro Helmond, Jumbo Helmond, restaurant De Rozario, het kasteel in Helmond, Camaraden Media, slagerij Beerens, Desemenzo en Verbakel Party & More. Samen hebben ze de 130 aanwezige gasten een onvergetelijke avond gegeven waar nog lang over nagepraat zal worden.

Loterij

Aan het eind van de avond werden de prijzen van de loterij verdeeld, waaronder een rondleiding bij Q-music, een fotoshoot bij Foto ID en een dinerbon van De Rozario. Dankzij deze loterij en de entreeprijs van 50 euro, heeft het het inspirational dinner het waanzinnige bedrag van 7.500 euro opgebracht. Een bedrag dat zal worden ingezet om deze droom werkelijkheid te laten worden.

6 juni Alpe d'Huez

Blaal2BeatCancer zal op 6 juni met 21 deelnemers de 21 bochten van de Alpe d'Huez meerdere malen gaan bedwingen.

Wil jij volgend jaar ook dit unieke inspirational dinner bijwonen? Houd dan onderstaande website in de gaten:

http://www.blaal2beatcancer.nl

Meer berichten