Het Kempenmuseum verzorgt een muzikale kindermiddag op 1 mei.
Het Kempenmuseum verzorgt een muzikale kindermiddag op 1 mei. (Foto: )

Speciaal voor kids: Er zit muziek in het museum

Eersel - Tijdens de meivakantie bruist het Kempenmuseum weer van de activiteit. Er wordt ook weer een speciale middag voor kinderen georganiseerd. Woensdag 1 mei staat helemaal in het teken van zelf instrumenten maken, want er zit muziek in het museum, dat dit jaar het 40-jarig jubileum viert.

Kun jij van afval een leuk instrument maken? Wat dacht je van een tamboerijn, rammelstok of ratel. Of een trommeltje, een klepper, een schuddebuikje of een regenmaker. Met een klein beetje hulp van de vrijwilligers gaat dit vast lukken. Daarna gaan de kinderen met z'n allen optreden. Ook is er een lekker eethoekje met onder andere heerlijke koekjes en drankjes.

Het motto is ook deze keer weer: neem je vrienden, broertjes, zusjes, ooms, tantes en (groot)ouders mee naar het museum voor een leuke, muzikale middag.

De middag start om 13.30 uur en de middag duurt tot 16.30 uur. De entree is zowel voor de kinderen als de begeleiders 2,00 euro.

Meer informatie

Voor meer informatie kijk op www.achtzaligheden.nl, of bel 0497-515649. Locatie: Kempenmuseum De Acht Zaligheden, Kapelweg 2 te Eersel.

Meer berichten