Foto:

De Kempenaer 35 jaar geleden

V.V.O junioren Hapert kampioen

Door Thijs van der Zanden

Hapert – mei 1984. De korfbalvereniging V.V.O. uit Hapert kon de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. Dank zij de kampioenschappen van junioren 2 en ook nog eens van junioren 3 kon de vlag in top voor de Hapertse korfbalsters. Via een verdiende 7-0 zege op de Kempenkorf waren de junioren 2 in de klasse C in het Paasweekend onbereikbaar geworden voor de concurrentie. Hetzelfde deden de junioren 3 in de klasse D via een klinkende 11-0 overwinning op Spoordonk waardoor ze ook kampioen waren.

Hulde aan speelsters en leiding, die met enorme inzet dit resultaat hadden bereikt.

Op de foto de meisjes en leidsters van junioren 3.

Achterste rij v.l.n.r. Bertine Spooren, Hanneke Wilborts, Sandra Jansen en Hedwig van Beers. Voorste rij v.l.n.r. leidster Bernadette Luyten, Astrid Luyten, Mariska van Kessel, Angela van Uythoven, Patricia Poppeliers, Henriette Geraerts, Nancy Coolen en leidster Jeannie Schilders.

Wat gebeurde er die week nog meer

- Voetballer Ben van Limpt speelde de 250ste wedstrijd voor Reusel Sport. Samen met zijn broer Cor behoorde hij al vanaf de jeugd tot de vaste kern van het eerste elftal.

- Secretaris P.H.P. van Poppel nam afscheid van Streekorgaan Kempenland. Na ruim 11 jaar in dienst in die functie werd hij directeur coördinator bij de Brabantse Milieu Federatie.

- Van 6 tot 12 mei 1984 werden ook in de Mariakapel aan de markt te Eersel kerkwakes gehouden als protest tegen het plaatsen van nieuwe kernwapens in Europa.

Meer berichten